algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Aznar demana «ambició» al PP per aconseguir els millors resultats

Rajoy promet dos milions de llocs de feina i una taxa d'atur del 8%

El president del Govern, José María Aznar, participà ahir a Madrid en la Convenció Nacional del PP, en la qual afirmà que amb «molta ambició» els populars aconseguiran el pròxim 14 de març «els millors resultats de la seva història», fins i tot un èxit major que en les generals del 2000, que suposaren la majoria absoluta al PP. Per això demanà el vot per al PP, un partit «coherent, nacional i unit», davant la proposta del PSOE, que al seu parer ningú no coneix i «l'única aspiració del qual és arribar a un Govern de la mà dels comunistes i d'aquells que volen liquidar Espanya», ja que és «un partit radical» i «no fiable».

«Vull que tinguem els millors resultats de la història del PP. Això és el que jo vull», digué Aznar, instant l'equip de Mariano Rajoy a presentar-se el 14 de març «amb ambició» per aconseguir el millor resultat de la seva història. Conscient dels «errors i encerts» del PP en aquests vuit anys de Govern, Aznar assenyalà que «amb ambició, amb molta ambició» els populars aconseguiran els millors resultats.

Aznar recordà que el 2000 van obtenir «una gran majoria», però va incidir que ara els populars han de superar aquells resultats perquè Espanya ho necessita. «Això depèn de nosaltres i us deman que siguem ambiciosos. Podem fer-ho. Recordau totes les vegades que ens han dit que no podíem fer coses i les hem anant fent», apuntà.

Insistint que el PP és un partit «nacional, coherent i unit» amb «un gran projecte per a Espanya», afirmà que els espanyols «saben què és i què ofereix» el PP, i per això el seu partit dóna «confiança» als ciutadans. Així, va destacar la falta d'alternativa que, segons ell, ofereix el secretari general del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, un «progre de pa amb fonteta» que, segons Aznar, «no té programa» i que «només parla en campanya de Saddam Hussein».

Per això, recomanà sortir al carrer per preguntar a la gent quina és la proposta del PSOE, que pel líder de l'Executiu no existeix.

Del seu costat, el secretari general del PP, Mariano Rajoy, es comprometé ahir a crear dos milions de llocs de feina i situar la taxa d'atur en el vuit per cent l'any 2008. En cas de quedar guanyador en les pròximes eleccions generals del 14 de març, assenyalà que el seu Govern treballarà per al benestar dels espanyols, entorn d'un projecte que afavoreixi la llibertat i la lluita contra el terrorisme. El líder popular confia que els votants li donin la raó a les urnes, ja que el seu contricant, Rodríguez Zapatero, «no té programa» i «només li queda Iraq i la crispació» per lluitar contra el Partit Popular.

Per això, afirmà que està disposat a dir el que pensa del seu programa al candidat socialista, que no serà, de moment, en un debat cara a cara com exigeix José Luis Rodríguez Zapatero.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris