cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

Rato diu que si els espanyols s'han cansat ja de prosperar votin «ZP»

Arenas no veu ànim de canvi perquè «hi ha una altra Espanya»

El vicepresident econòmic del Govern i vicesecretari general del PP, Rodrigo Rato, demanà ahir als espanyols que es facin dues preguntes abans d'introduir el seu vot a les urnes el pròxim 14 de març: Si volen que, finalment, arribi a La Moncloa Mariano Rajoy o «ZP», en al·lusió al socialista José Luis Rodríguez Zapatero, i si s'estimen més que Espanya «continuï» creant llocs de treball amb el PP o «pensen que ja està bé d'esforçar-se i de crear feina», com, al seu parer, opina el PSOE.

«Volen els espanyols que en els pròxims quatre anys governi Mariano Rajoy i el PP o 'ZP' i el PSOE, és la pregunta, -emfasitzà. I per contestar a aquesta pregunta no queda més remei que fer-ne una altra: Que els espanyols diguin si creuen que ha arribat el moment d'estar cansats, si creuen que ja basta d'esforçar-se, si creuen que ja basta de crear feina, si creuen que la convergència amb Europa pot esperar o no?».

En el seu discurs durant la II Convenció Nacional del partit, Rato subratllà que si els espanyols s'han «cansat de prosperar», si ja no creuen «necessaris» més llocs de treball i si pensen que el país ha convergit ja «prou» amb la resta d'Europa, «llavors, indubtablement, és el moment de 'ZP' i del PSOE».

Per la seva banda, el vicesecretari del PP i vicepresident segon del Govern, Javier Arenas, assegurà que no observa ànim de canvi polític a Espanya perquè avui els espanyols saben que hi ha una altra Espanya diferent de l'Espanya de l'atur i la corrupció que, al seu parer, encarnava el PSOE.

Arenas considerà com una convenció històrica la que organitzen aquest cap de setmana els populars perquè és la primera vegada que el PP governa vuit anys seguits a Espanya i que ho farà durant uns altres quatre més per l'aval que li dóna la gestió realitzada.

El dirigent popular basà el seu discurs en el fet que l'Espanya d'avui és molt diferent de la que es trobaren els populars quan arribaren al Govern.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris