nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Zapatero afirma que té marge per fer realitat «els desigs de canvi»

El PSOE llança «la campanya de la gent per combatre l'abstenció»

El candidat del PSOE a la Presidència del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, presentà ahir la seva «Campanya de la gent», nom que el partit ha escollit per apel·lar directament als votants. Rodríguez Zapatero es mostrà convençut que té «marge suficient» fins al dia 14 de març, la data en què s'haurà d'acudir a les urnes, perquè «els desigs de canvi es facin realitat». I per això, l'objectiu socialista és combatre l'abstenció que, al seu parer, fomenta el PP.

En la presentació de la campanya socialista, Rodríguez Zapatero incidí en els mateixos missatges que la marcaran: la importància dels ciutadans i la idea d'Espanya. «Si la majoria es mobilitza, hi haurà un Govern digne per a anys, de progrés, més llibertat i millor democràcia», digué el líder socialista, convençut que «un partit que no dóna la cara no mereix governar Espanya», recordant que el PP no accepta un debat entre els principals candidats.

Rodríguez Zapatero assegurà que té «marge més que suficient perquè els desigs de canvi es facin realitat» amb el mes que resta per a les eleccions generals. La campanya, segons el líder socialista ha de fer-se «al millor estil democràtic, amb humilitat i orgull» i acceptant tots els debats possibles per fomentar el contrast d'idees.

«Espanya es mereix un millor Govern», digué al fil de l'eslògan de la campanya del PSOE, «Mereixem una millor Espanya». Rodríguez Zapatero es mostrà sorprès pel malestar del PP per haver inclòs el nom del país en el seu lema electoral com un element central perquè «el PSOE du des de fa 125 anys la paraula espanyol en les seves sigles i el nostre afany històric ha estat Espanya, ahir, avui i sempre», sentencià.

El líder socialista destacà la importància que els ciutadans acudeixin a votar el pròxim 14 de març, no només com un dret, sinó com «un compromís de tots i cada un de nosaltres».

«Espanya es juga molt en aquesta ocasió», explicà, ja que «el Govern del PP ha comès importants errors des de les últimes eleccions», entre els quals esmentà l'allunyament d'Espanya dels seus socis europeus, l'habitatge, la precarietat laboral, i un creixement econòmic que no ha servit perquè la societat sigui justa i un «constant deteriorament» dels serveis públics.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris