algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Rajoy promet banda ampla per al 80% dels usuaris d'internet

El candidat del PP a la Presidència del Govern, Mariano Rajoy, anuncià ahir a Vitòria que si guanya les eleccions el seu Govern emprendrà les accions necessàries perquè el 80% dels usuaris d'internet es connectin en banda ampla l'any 2008, any en el qual possibilitarà que hi hagi un accés generalitzat a una Administració electrònica.

Rajoy va intervenir en un acte a Vitòria per explicar les seves propostes en ciència i tecnologia, al costat del titular d'aquest departament, Juan Costa.

El candidat del PP també va anunciar que la totalitat dels centres educatius públics i concertats disposaran de connexió a internet en banda ampla abans que conclogui el pròxim any, i que el Govern adquirirà 400.000 nous ordinadors per a l'ús dels alumnes i 140.000 portàtils per als docents en els pròxims dos cursos escolars.

Assegurà que la pròxima legislatura serà la de l'«aposta per les noves tecnologies i la societat de la informació» i que, per això, proposà una sèrie d'actuacions i estratègies per estendre-les entre la ciutadania i també les empreses.

El dirigent del Partit Popular va dir que facilitarà l'accés de mig milió de petites i mitjanes empreses a les tecnologies de la informació i que afavorirà el comerç electrònic i la utilització de les noves tecnologies en els processos productius i de gestió de 350.000 empreses.

Rajoy explicà que des del Govern s'enfortirà un sistema públic d'alerta antivirus, es perseguirà la seva difusió intencionada per unitats especialitzades de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, i es treballarà per dotar de major seguretat la xarxa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris