algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Rajoy impulsarà internet a l'escola i l'estudi de l'anglès des de 3 anys

El candidat afavorirà la mobilitat estudiantil en l'espai europeu

El secretari general del PP, Mariano Rajoy, prometé ahir impulsar la connexió amb internet als centres educatius, incorporar l'ensenyament de l'anglès en l'educació infantil i afavorir la mobilitat estudiantil en l'espai europeu, si aconsegueix la Presidència del Govern.

Mariano Rajoy assumí aquests compromisos en el transcurs de la seva intervenció en un fòrum organitzat pel PP per donar a conèixer les iniciatives en matèria d'educació que el programa popular inclourà per a les pròximes eleccions.

Així com l'educació és una de les matèries competència de les comunitats autònomes, Rajoy també es comprometé a «dialogar-hi, a aconseguir acords i a superar vells litigis» per fer possible un ensenyament de qualitat, amb igualtat de drets i d'obligacions en tot Espanya.

A més, en acabar el fòrum, els presidents de les comunitats autònomes governades pel PP subscriviren un «manifest» pel qual s'implicaran en l'impuls d'iniciatives tendents a «afavorir l'aplicació més eficient» de les reformes educatives aprovades durant aquesta darrera legislatura.

Per a això, firmaren una declaració en la qual afirmen que iniciaran «de manera immediata» i desenvoluparan «progressivament» els compromisos adquirits ahir per Rajoy, per a la qual cosa confien a tenir la «col·laboració imprescindible» del Ministeri de Cultura, Educació i Esport.

Per la seva banda, Mariano Rajoy apostà pel «model educatiu de la Constitució, amb una oferta educativa plural, en la qual els drets de l'educació i la llibertat d'ensenyament estiguin en plena harmonia». En aquest sentit, assegurà que continuarà enfortint l'escola pública i defensant el sistema de concerts educatius.

Entre els objectius per a la pròxima legislatura, el candidat destacà la necessitat d'impulsar el desenvolupament de la formació i l'ús de les noves tecnologies. D'aquesta manera assegurà que, si és elegit president, tots els centres públics i concertats disposaran d'accés a internet abans del 2005 i es dotarà les escoles amb 40.000 ordinadors nous.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris