algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Matas, entre els crítics a la campanya de Rajoy

Ahir es començaren a escoltar les primeres veus crítiques sobre la campanya electoral que du a terme el candidat popular a la Presidència, Mariano Rajoy. Així, el director de Gabinet de José María Aznar, Carlos Aragonés, intervingué ahir en la reunió del Comitè Executiu Estatal del PP per demanar a Rajoy, que la presidia, que el PP insisteixi més en les crítiques al PSOE.

Aragonés explicà la seva coincidència que Rajoy tengui un paper moderat, situant-se per sobre de les qüestions que afecten el PSOE. Però també considerà que el PP no pot deixar de banda les crítiques als socialistes i apostà perquè la campanya pugi de to.

El Comitè Executiu va registrar la intervenció de Jaume Matas, president balear, que també s'afegí a les crítiques. Així, proposà que es deixi parlar Miguel Sebastián, antic cap d'estudis d'un banc i a qui el PSOE ha encarregat el seu programa econòmic. Segons ell, Sebastián és una «xamba» per al PP, per les contradiccions que posa de manifest entre el que pensa en matèria econòmica i el el PSOE ha manifestat. Matas assegurà que al PP li convé que parli com més millor.

D'altre costat, el director de campanya del PP, Gabriel Elorriaga, confirmà ahir que el seu partit bloquejarà a les Corts Generals qualsevol reforma dels estatuts d'Autonomia que no tengui el seu suport als parlaments autonòmics, sempre que conservi la majoria al Congrés després de les eleccions del 14 de març. Elorriaga afirmà que aquesta actitud és fidel a la política que han seguit a Espanya tant el PP com el PSOE.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris