algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín:

Zapatero canviarà la Llei del sòl i facilitarà habitatges de lloguer

Ajudarà els joves perquè la renda no superi el 35 per cent del salari

El candidat socialista a la Presidència del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, defensà ahir la necessitat de canviar la Llei del sòl, amb l'objectiu final d'abaratir el preu de l'habitatge, i es comprometé si guanya les eleccions a facilitar «massivament» pisos de lloguer. A més, assegurà que subvencionarà els joves perquè el lloguer de la seva casa no superi el 35% del seu salari.

Zapatero realitzà aquests anuncis durant una trobada mantinguda ahir amb esportistes de base d'Alcobendas. El secretari general del PSOE criticà la política d'especulació del PP, que segons el seu parer «només ha afavorit l'especulació».

Zapatero a més oferí garanties per als arrendataris de les cases, avançant que el seu Govern es convertirà en avalador quant al risc d'impagament.

També es comprometé a canviar la Llei de qualitat, ja que segons ell «segrega i no pot fer més difícil l'accés a estudis superiors». Al seu parer, «aquest país no necessita menys gent amb formació, sinó més». Així mateix, demanà «més classes d'educació física i menys de religió».

En relació amb la violència domèstica, demanà que des de la primera denúncia es decreti una separació de l'agressor. D'acord amb la seva opinió, el masclisme és l'índex de cultura d'un país poc avançat i assegurà que aquesta actitud ha de rebre una declaració de guerra, ja que «qualsevol símptoma de masclisme és el brou de cultiu de la dominació».

El líder socialista no es volgué pronunciar sobre l'exministra socialista Cristina Alberdi, que ha acceptat el càrrec de presidenta del Consell Assessor de l'Observatori Contra la Violència de Gènere de la Comunitat de Madrid.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris