bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Rajoy critica els «governs a la balear» i presenta un decàleg de «conviccions»

El secretari general del PP, Mariano Rajoy, criticà ahir les «amenaces» de «governs a la balear» i considerà que les pròximes generals són un «moment crucial», ja que es tracta d'elegir entre l'estabilitat i la coherència que només garanteix el PP i l'«equilibrisme» polític que practica el PSOE. Rajoy s'expressà així en un acte organitzat pel PP amb tots els candidats, als quals transmeté un decàleg de «conviccions» que els populars han de defensar com a base de la seva proposta política i dur a terme «amb ètica, honradesa, diàleg i moderació».

Dirigint-se als 350 aspirants al Congrés dels Diputats i als 259 del Senat, els explicà que la seva tasca és fer feina «amb honradesa i amb dedicació» pel bé de tots els espanyols i assegurar-se que «ningú no quedi fora de les nostres preocupacions».

Segons Rajoy, la tasca parlamentària ha de ser un «exemple» per a tots els ciutadans» i advertí que «si ningú es pensa que pot venir aquí per a altres coses, li hem de dir que aquest no és el seu lloc i aquest no és el seu partit».

Assegurà que en les eleccions «hi ha en joc quatre anys de la vida dels espanyols» i avisà que si són quatre anys més d'estabilitat institucional i de polítiques encertades, «consolidaran tot allò aconseguit i ens permetran progressar més».

«Però si arribassin a ser quatre anys d'incertesa i de polítiques erràtiques, els avanços aconseguits se n'anirien en orris», afirmà Rajoy. «Espanya necessita estabilitat política i no aquest equilibrisme que practiquen alguns».

Rajoy expressà, per acabar, la seva «convicció profunda que per a Espanya el millor encara ha d'arribar», i va demanar als candidats fer «aquest camí junts».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris