algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Llamazares acusa el Govern del PP de «conspirar per mentir»

El coordinador general d'IU, Gaspar Llamazares, assegurà ahir que l'actitud del Govern davant de la guerra de l'Iraq, la falta d'autocrítica i els encreuaments d'argumentacions sobre la presència o no d'armes de destrucció massiva suposen «una conspiració per mentir».

En declaracions als periodistes abans d'intervenir en un seminari sobre propostes programàtiques de la coalició en matèria econòmica, valorà les afirmacions del portaveu de Govern, Eduardo Zaplana, en la conferència de premsa posterior al Consell de Ministres, sobre la guerra de l'Iraq, en les quals reconeixia una possible equivocació en l'actuació del Govern en el conflicte de l'Iraq.

«Sembla que es contradiu a si mateix -assenyalà-, però no ha estat ni tan sols un error». «Ens trobam davant d'una conspiració per mentir, per argumentar una guerra en relació amb les armes de destrucció massiva i al terrorisme -agregà-, quan allò que es pretenia era el petroli i el poder». Insistí que es tracta d'«un crim, perquè la guerra ha provocat milers de víctimes, ha destruït un país, corre el perill de convertir-lo en un país en guerra civil i ha creat més inseguretat internacional».

Per tant, manifestà, «estam davant d'un crim contra la pau i de gravíssimes responsabilitats del Govern, del president, de la ministra d'Exteriors i del ministre de Defensa que només tenen una sortida: dimitir».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris