cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

El Govern «suposa» que el PP ha actuat bé al cas del batle de Toques

Fraga dóna l'assumpte per conclòs i descarta canvis al PP gallec

El president del Govern, José María Aznar, assegurà ahir que «suposa» que el PP ha actuat de forma correcta en els casos del president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, i del batle de Toques, Jesús Ares, ambdós amb processos oberts als tribunals, encara que eludí fer més consideracions. Sí les féu sobre el segon assumpte el president de la Xunta de Galícia, Manuel Fraga, qui assegurà que està clos, malgrat el fet que Ares continua com a regidor de Toques i malgrat les indisciplines que ha viscut el PP gallec, en la direcció del qual no hi haurà, de moment, canvis.

Aznar no s'estengué sobre aquests dos assumptes. «Supòs que s'han pres les decisions correctes i adequades, pel que jo he vist», assegurà. Però, en tot cas, emplaçà els periodistes a preguntar sobre aquests assumptes a qui dirigeix el PP en aquests moments, és a dir, Mariano Rajoy.

«Jo no som dirigent del PP en aquests moments, sóc president del Govern. Comprenc el seu interès a parlar de totes aquestes qüestions, però jo no tenc res a dir», assegurà Aznar. En tot cas, afirmà que farà costat a tot el que decideixi la direcció del PP. «Estic segur que estan fent el correcte», sentencià.

De moment, el batle de Toques, que es manté al càrrec amb el suport dels regidors populars del municipi, no té militància en el PP, ja que ell mateix i no el partit sol·licità la seva suspensió cautelar fins que hi hagi una sentència ferma sobre la seva condemna per abusos sexuals a una menor. I en el cas de Fabra, el PP li manté la seva confiança i continuarà com a president de la Diputació de Castelló.

Així mateix, el president de la Xunta i del PP gallec, Manuel Fraga, assegurà que no pensa prendre cap mesura després que la direcció popular no fos capaç de forçar la dimissió del batle de Toques, i no aconseguís que la resta dels regidors populars forçassin la dimissió del primer edil.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris