cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Aznar iniciarà les obres del PHN abans del final d'aquesta legislatura

El ministre de Treball i Assumptes Socials, Eduardo Zaplana, anuncià ahir que abans que finalitzi la legislatura, el president del Govern, José María Aznar, visitarà Múrcia, Almeria i Alacant, per posar les primeres pedres de les obres del Pla Hidrològic Estatal (PHN).

Zaplana realitzà aquest anunci després d'imposar les medalles al mèrit en el treball a set personalitats de la província d'Alacant en un acte que es desenvolupà a la subdelegació del Govern de la capital.

Davant dels periodistes, es referí al manifest firmat pel Govern de Catalunya i d'Aragó contra el PHN i assegurà que «no té valor de fons, ja que aquest pla és una llei aprovada pel Parlament amb un consens amplíssim».

El portaveu del Govern considerà que els president català, Pasqual Maragall, i aragonès, Marcel·lí Iglesias, estan protagonitzant «una cursa permanent de disbarats en les declaracions».

«Saben que no poden impedir-ho -el PHN- però sí que propiciaran aquest debat polític, tremendament desvertebrador per a la societat espanyola, només per defensar els seus interessos electorals molt particulars a Aragó o a Catalunya».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris