lluvia ligera
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
25°

El Govern aprova la creació de 7.303 noves places de policies

L'oferta es dóna a conèixer un dia després de l'anunci de Rajoy

El Consell de Ministres aprovà ahir els reials decrets que permetran durant 2004 la convocatòria de 7.303 noves places per a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, dels quals 4.275 seran per al Cos Nacional de Policia i 3.028 per a la Guàrdia Civil. L'anunci de la creació de noves places es féu just un dia després de l'anunci de Rajoy que, si guanyava les eleccions, incrementaria 32.000 el nombre d'agents que formarien part dels cossos de Seguretat de l'Estat.

Aquesta reunió del Gabinet fou presidida pel vicepresident primer, Rodrigo Rato, en absència del cap de l'Executiu, José María Aznar, que és al Vaticà amb motiu d'una audiència amb el papa.

En la conferència posterior al Consell comparegueren el ministre Portaveu del Govern, Eduardo Zaplana, i el ministre de l'Interior, Àngel Acebes, destacà que l'Executiu compleix així amb els seus compromisos amb el que considerà la més important oferta d'aquestes característiques en 25 anys. Es tracta de l'Oferta d'Ocupació Pública del Cos Nacional de Policia i de la Guàrdia Civil que supera les previsions contingudes per a aquest any en el Pla de Lluita contra la Delinqüència aprovavat pel Govern.

El Reial decret que desenvolupa l'Oferta d'ocupació del Cos Nacional de Policia preveu la creació de 4.200 noves places en l'Escala Bàsica i altres 75 places en l'Escala Executiva, mentre que l'acord que estableix l'Oferta en la Guàrdia Civil preveu la creació de 3.028 nous llocs de treball, superant les previsions.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris