cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
16°

Un bebè mor al metro de Madrid en ser arrossegat el seu cotxet

La jaqueta de la petita es va enganxar entre les portes del tren

Un nadó de quatre mesos morí l'horabaixa d'ahir al metro d'Empalme de Madrid quan va caure a la via en ser arrossegat el cotxet en el qual el duia la seva mare després de quedar-se enganxada la jaqueta de la petita entre les portes del comboi, de manera que la progenitora es quedà dins i la seva filla fora quan el tren inicià la marxa.

Així ho indicaren fonts de la investigació, que precisaren que, segons les primeres indagacions, el vagó arrossegà el cotxet fins al final de l'andana, des d'on la nina caigué a la via i es va copejar al cap. Els fets ocorregueren poc abans de les tres i mitja, quan la mare es disposava a sortir del vagó i segons sembla se'n tancaren les portes, quedant-se el bebè fora i la progenitora dins i una jaqueta que penjava del cotxet es quedà en aquest moment enganxada.

Això motivà que el tren, quan es posà en marxa, arrossegàs el carro fins al final de l'andana, on es desenganxà, i va caure la petita a la via i es copejà el cap, fet que li va produir un traumatisme cranioencefàlic que li causà la mort. Els facultatius del Samur-Protecció Civil que es traslladaren al lloc intentaren reanimar el bebè durant 30 minuts, però els seus intents resultaren infructuosos.

La mare del nadó hagué de ser assistida pels psicòlegs del Samur a l'estació de Campamento, com també el pare, que arribà posteriorment. En relació amb l'accident, el cap d'estació de metro d'Empalme, que relevà el company que hi estava de servei quan ocorregueren els fets, assegurà que la mare inicià la sortida del vagó quan ja havia sonat el xiulet del tancament de portes.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris