nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

Carod recorda al president català que ho és perquè ERC ho volgué

El secretari general d'ERC i conseller en cap de la Generalitat, Josep Lluís Carod-Rovira, recordà ahir al president català, Pasqual Maragall, que «Catalunya té avui el Govern que té i la majoria que té perquè ERC ha volgut que la tingui», i afegí que «els que governam ens hem de dedicar a governar, no a ensenyar ni a aprendre».

Carod responia així a Maragall, qui afirmà divendres que el PSC, a més de governar, «ha de fer classes» als seus socis». En la seva intervenció al Consell Nacional d'ERC, Carod fou taxatiu a l'hora de recordar a Maragall que «si ERC ho volgués, hi hauria una altra majoria i un altre Govern».

Per Carod, «els que governam ens hem de dedicar a governar, no a ensenyar ni a aprendre» i assenyalà que els republicans hem demostrat «que podem governar bé i no necessitam classes particulars». Carod insistí que hem assumit responsabilitats «perquè hem volgut» i assegurà que «estam capacitats per governar», encara que el PSC no ha d'oblidar que un «govern de coalició significa que no estam a les mans d'una sola força».

Malgrat el creuament de declaracions entre Carod i Maragall, Carod «passa pàgina» en l'enfrontament amb Maragall i demanà disculpes «pel que no s'ha fet bé». Afirmà que s'havia tractat d'«una tempesta en un tassó d'aigua que ja s'ha acabat». Carod afirmà que «hem de reconèixer que hi ha coses que no s'han fet ben fetes» i per això demanà «disculpes als ciutadans si en cap moment no s'han fet les coses com s'havien de fer». Tot i així, admeté que «el poble de Catalunya es mereix que facem les coses ben fetes» i assenyalà que «ara ens toca prendre decisions i treballar pel bé dels ciutadans del país».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris