cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 25°
25°

Mato admet «alguna contradicció» al Partit Popular, però assegura que és la força més cohesionada

El PP tanca la seva segona legislatura al capdavant del Govern central convençut que han estat «vuit anys de feina ben feta». Això és el que explicarà als ciutadans en una campanya que es desenvoluparà en convencions regionals, antesala de la campanya electoral i dels comicis mateixos, en els quals espera revalidar la majoria absoluta.

La coordinadora d'Organització del PP, Ana Mato, presentà els actes als mitjans de comunicació i defensà al PP com la força «més cohesionada», si bé hi admeté «alguna contradicció». Mato explicà que la seva formació està en condicions de millorar els resultats de les eleccions generals de fa quatre anys.

«Les enquestes -digué- són positives», encara que recordà que l'única vàlida és la de les urnes. En tot cas, destacà la tendència del PP a continuar sumant suports i a despertar segons el seu parer il·lusió, mentre que el PSOE produeix «rebuig» entre els electors.

Els populars faran servir com a «aval» en aquestes dates prèvies a les eleccions «vuit anys de feina ben feta». Aquest lema l'exposaran en una campanya que tindrà lloc en convencions regionals a les comunitats autònomes i que culminarà el pròxim dia 17 amb una convenció estatal en la qual seran presents tant el president del Govern, José María Aznar, com el secretari general del partit, Mariano Rajoy.

La campanya es condensarà en deu punts: la creació d'ocupació, haver aconseguit una Seguretat Social sanejada, la rebaixa d'imposts, les reformes educatives, la consecució d'una Espanya «més plural», el pacte per la Justícia, el Pla d'infraestructures -amb especial atenció al Pla Hidrològic Estatal-, la lluita contra el terrorisme, la modernització de les Forces Armades i les mesures per conciliar la vida laboral i la familiar.

Mato admeté que algunes d'aquestes mesures, com ara les reformes educatives o el PHN poden restar vots al PP en algunes zones, si bé es mostrà convençuda que «al final» els ciutadans seran conscients que aquestes reformes s'han duit a terme pel bé de tots els ciutadans.

La número tres del PP reconegué així mateix «algun problema o contradiccions», quan li demanaren què trobava de les diferències entre els dirigents del partit a Madrid i a València. En tot cas, assegurà que és «una mica normal en una gran família» i que, a més, el PP és el partit més unit i cohesionat d'Espanya. «Qualsevol que pretengui deixar veure o fer veure que aquest partit està desunit pegarà amb una roca», conclogué.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris