cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Aguirre: «El plantejament fiscal que fa Esquerra és semblant al de Bossi»

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, creu que els arguments d'ERC sobre els dos bilions que Catalunya paga a altres comunitats autònomes és, a més de perillós, molt semblant als que planteja la Lliga Nord d'Umberto Bossi, «considerat pels progres com la bèstia negra de l'ultradretisme». Sobre aquesta qüestió parlà també el coordinador de campanya del PP, Gabriel Elorriaga, que creu que el PSOE es troba sumit en un debat intern entorn de l'administració tributària, precisament pels seus compromisos a Catalunya.

Esperanza Aguirre considera que les propostes que planteja el Govern català sobre la recuperació dels dos bilions que aporta a altres comunitats són «un error per a Espanya i per a Catalunya, perquè les agències tributàries pròpies emmascaren la voluntat de trencar el sistema fiscal i el mercat únic espanyol, que està consagrat a la Constitució».

Afegí que el tema de les balances fiscals és molt complicat, perquè s'ha de tenir en compte no només on es paguen els imposts, sinó on es genera l'activitat.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris