cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Rajoy sent «cert rubor» en veure els partits «seguint el ritme» d'ERC

El secretari general del PP i candidat al Govern per aquest partit, Mariano Rajoy, assegurà ahir que li produeix «cert rubor» veure els dos grans partits tradicionals de Catalunya, CiU i el PSC, «seguint el ritme que li està marcant» ERC «amb una enorme prepotència i amb unes formes manifestament millorables i absolutament impròpies del món civilitzat on vivim».

Segons Rajoy, «fa pena veure» un partit nacional, com és el PSC, «dient sí a tot amb tal de poder governar». «El Partit Socialista està disposat a pagar qualsevol preu, a abdicar de tot: de la seva història, dels seus electors i del que pensa i, el que és pitjor, al final pot quedar doblement humiliat, perquè pot ser que al final ni tan sols arribi al Govern, una cosa que jo mai no faré», digué.

En relació amb les afirmacions realitzades ahir a un diari nacional per Josep Lluís Carod-Rovira, secretari general d'ERC, el candidat popular afirmà amb ironia que «eren les declaracions d'un senyor equànime, equilibrat, moderat i sensat»; perquè després «ningú digui que parl malament de ningú o que crisp», ironitzà. Rajoy parlà en una intervenció a la Convenció regional del PP de Cantàbria, celebrada ahir dematí a Santander.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris