algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
18°

Ibarra: «Estic fart dels polítics catalans i m'importa un rave» amb qui pacti el PSC

No lluitarà més per la unitat d'Espanya perquè Aznar l'utilitza «per donar branca a Zapatero»

Juan Carlos Rodríguez Ibarra no continuarà defensant en públic la unitat d'Espanya. El president de la Junta d'Extremadura assegura que està fart de rebre crítiques per aquest assumpte i de ser l'argument que utilitza el PP per carregar contra el PSOE. Especialment, criticà el president del Govern, José María Aznar, per utilitzar-lo per «donar branca a Zapatero». Assegurà que està «fins als nassos dels polítics catalans» per tot aquest assumpte i digué que ja li importa «un rave» amb qui pugui pactar el líder del PSC, Pasqual Maragall, al qual desitja que sigui el nou president, per formar govern.

«Que defensi la unitat d'Espanya qui vulgui, que jo defensaré els tabaquers extremenys que és l'únic que em preocupa en aquest moment», digué Rodríguez Ibarra. Està fart que se l'utilitzi per atacar el PSOE i especialment del president del Govern, José María Aznar.

Recordà que al seu moment assegurà que ningú no hauria d'abandonar la política per defensar la unitat nacional, amb referència al cap de l'Executiu. «Jo creia que Aznar estava preocupat per Espanya i la resposta d'Aznar fou donar una bufetada a Zapatero a costa meva. Jo som un estúpid ficat a polític, perquè jo pensava que ajudava Aznar i el meu país, però he vist que a aquest senyor no li preocupa la unitat d'Espanya sinó donar llenya a Zapatero», explicà.

«Ja n'estic fins als nassos», digué. I culpà també els polítics catalans, que necessiten «algun culpable per donar-li totes les andanades i culpar-lo dels seus problemes». «I gairebé sempre m'agafa a mi», afegí.

Sobretot carregà contra el líder d'ERC, Josep Lluís Carod-Rovira, per creure's «el rei del mambo» després de les eleccions de diumenge passat i comparà el seu resultat a Extremadura amb el dels republicans a Catalunya. «Que digui totes les barbaritats que li doni la gana sobre mi, que tenc un 53 per cent. Que amb el 16 per cent alguns es creuen que els ha tocat la loteria», digué.

Rodríguez Ibarra anuncia que no assistirà a la pròxima reunió del comitè federal del PSOE, que se celebrarà divendres, i que tenia precisament com a objectiu debatre els possibles pactes de govern a Catalunya, perquè, segons digué, li importa «un rave» quin Executiu tengui Catalunya en el futur. «Jo estic preocupat per les 20.000 famílies que quedaran sense menjar pel tema del tabac i m'importa tres pebres el que pactin».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris