cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

Constituïda sense incidències l'Assemblea de Madrid

Amb absoluta normalitat, quedà ahir constituïda l'Assemblea de Madrid, i va començar així la VII legislatura i es tancà la crisi oberta per la traïció al PSOE d'Eduardo Tamayo i María Teresa Sáez. Concepción Dancausa, amb els vots a favor dels 57 diputats del PP, fou reelegida presidenta de la Cambra.

Qui no va revalidar el seu càrrec de vicepresident segon va ser Alberto López Viejo. Malgrat el fet que l'oposició arribà a demanar que no recollís la seva acta per la polèmica destapada aquesta setmana, López Viejo és de nou diputat.

Missatges de bona voluntat a tots els protagonistes, de tots els partits, en la sessió constitutiva de l'Assemblea de Madrid: Dancausa fou reelegida presidenta de la Cambra amb el suport de tots els diputats populars i el vot en blanc dels de PSOE i IU, i l'elecció dels vicepresidents va plasmar les bones intencions de tots els partits. PP (José Ignacio Echeverría), PSOE (Francisco Cabaco) i IU (Reis Montiel) tindran un vicepresident.

En l'anterior i molt breu legislatura, el vicepresident de la Mesa que tenia el PP havia estat Alberto López Viejo. Però, després de la reunió prèvia del Grup Popular, Esperanza Aguirre confirmà que no repetiria en aquest càrrec. El PP tindrà la Presidència, Vicepresidència primera i les secretaries primera i tercera, mentre que el PSOE tindrà la Vicepresidència segona i la segona Secretaria. La presidenta electa de la Comunitat emmarcà en els gests de bona voluntat la concessió a IU de la tercera Vicepresidència.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris