cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

Rajoy rebutja contestar preguntes sobre la polèmica Gallardón-PP

Encara du coa la polèmica oberta al si del PP amb Alberto Ruiz-Gallardón, per la seva pujada d'imposts a Madrid, i amb Jaime Mayor Oreja, sobre la seva «distorsió» de la campanya electoral a Catalunya. El secretari general del PP, Mariano Rajoy, no volgué contestar preguntes sobre aquests assumptes després de reunir-se amb associacions de víctimes del terrorisme. Sí que va parlar Mayor Oreja, qui digué que no entenia les «estranyes interpretacions» que s'han fet de les seves paraules, i que, són només una anàlisi d'«una gran deriva nacionalista».

Després de reunir-se amb associacions de víctimes del terrorisme, Rajoy tenia prevista una roda de premsa en la qual explicà el contingut d'aquesta trobada. Però després cedí la paraula als periodistes, que li demanaren per la polèmica pujada d'imposts aprovada pel batle de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, i es limità a dir, com ja assegurà aquest dijous, que era un assumpte «clos».

Rajoy, en tot cas, demanà que li preguntassin només sobre la trobada amb les víctimes, sobre la seva posició en la lluita contra ETA o del pla del lehendakari Ibarretxe.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris