algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

Gallardón diu que deixaria de ser batle si no tingués el suport del PP

El ministre Rato insisteix a demanar explicacions al primer edil

El batle de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, declarà ahir que té la «seguretat» que compta amb el «ple suport» del seu partit per dur a terme el seu projecte polític a l'Ajuntament i afegí que, si no fos així, «no continuaria ni un minut més» al capdavant de la batlia.

En declaracions a la cadena de ràdio Cope, el batle assenyalà que per desenvolupar el seu projecte a l'Ajuntament necessita el «suport permanent» del president del Govern, José María Aznar, i del secretari general del partit, Mariano Rajoy.

Afegí que n'hi «hauria prou amb una sola manifestació de discrepància» per part de Rajoy «respecte a les mesures que hem adoptat» a l'Ajuntament, «perquè immediatament no continuàs amb un projecte que està directament plasmat al programa electoral».

«No tenc comptes pendents amb Rato, i si en tingués algun de pendent amb ell, seria de gratitud», digué el batle referint-se a les declaracions del ministre sobre la política de «més per menys» aplicada a Madrid pel seu antecessor al càrrec, l'exbatle José María Àlvarez del Manzano.

Del seu costat, el vicepresident primer, Rodrigo Rato, insistí ahir a demanar explicacions a Ruiz-Gallardón per la pujada d'imposts a la capital.

«Jo no he fet una crítica sobre la política d'un Ajuntament, sinó una valoració general de la política del Govern i del PP sobre els imposts i he situat el batle de Madrid i els seus col·laboradors els quals explicaran les mesures que han pres», digué des de Brussel·les.

El vicepresident primer va insistir que el PP té una política orientada a reduir imposts de ciutadans i empreses.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris