algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Ana Palacio diu que les protestes foren un acte «gairebé irracional»

La ministra d'Afers Exteriors, Ana Palacio, va assegurar ahir que les manifestacions d'ahir són «una reacció gairebé irracional, la reacció instintiva de tota persona de bé d'estar contra la guerra, i per tant», va afegir, «jo m'identific absolutament» amb aquesta actitud. Va afirmar que el Govern, «sense dubte», escolta els ciutadans però «que mantendrà una actitud del que entenem que ha de ser ara la nostra responsabilitat».

El vicepresident primer del Govern, Mariano Rajoy, assegurà que si Nacions Unides no fa complir la seva resolució per al desarmament d'Iraq es convertirà en un organisme que no valdrà per res i en una institució «suprimible».

El ministre de Foment, Francisco Àlvarez-Cascos, va dir a Santander que les manifestacions celebrades per protestar contra la guerra a l'Iraq li mereixen un «gran respecte», però va confiar que en siguin igualment respectats els drets de «la majoria silenciosa» que no va participar en aquestes mobilitzacions.

El ministre d'Administraciones Públiques, Javier Arenas, va dir que el Govern comparteix els sentiments de pau, però que sempre optarà per la responsabilitat enfront a una oposició que tracta de «manipular els sentiments sans d'un país».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris