nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
12°

Arenas insisteix que l'oposició al Govern és «irresponsable»

El secretari general del PP, Javier Arenas, presentà ahir la campanya que difondrà la posició del partit i del Govern en la crisi de l'Iraq, i afirmà que és una posició «responsable» que consisteix a apostar i treballar per la pau, «amb totes les seves conseqüències», alhora que desqualificava amb duresa el secretari general del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, per la seva oposició «irresponsable» a l'actuació de l'Executiu.

Va recordar que «en moments històrics és quan es veu qui està a l'altura de les circumstàncies i qui no», per la qual cosa va subratllar: «Optam per la via d'un Govern que portarà sempre el cap ben alt per haver elegit la responsabilitat i la coherència».

També va afegir que «en ocasions es pot ser molt irresponsable i estar content els quinze dies següents, i en ocasions es pot ser molt irresponsable i que els ciutadans, tres mesos després o un any més tard, no confiïn en tu per irresponsable».

Es va referir a la manifestació convocada dissabte que ve i va assenyalar que el PSOE, «a l'hora de convocar-la, l'únic que pretén és una manifestació contra el Govern», dins de la seva «estratègia d'oposició irresponsable». En conferència de premsa, Arenas va presentar l'encartament que difondran els pròxims dies en els mitjans de comunicació escrits, sota el títoPer la pau. Per la nostra seguretat.

«En el document es diu, amb tota claredat, que el partit i el Govern volen la pau, que estan apostant per la pau, amb totes les conseqüències, i que no només està parlant de la pau, sinó que treballam per la pau. Tots els dies treballam per la pau», va explicar.

Va defensar la distribució d'aquest encartament per l'«obligació» dels partits polítics d'informar els ciutadans de quines són les seves posicions, «sobretot quan estam parlant de situacions delicades, compromeses, en les quals ens hi jugam molt». «Totes les crítiques són legítimes, però nosaltres no podem demanar perdó per intentar explicar als ciutadans quin és el nostre posicionament», va declarar. Javier Arenas va insistir que el Govern continuarà «treballant per la pau en el marc de Nacions Unides i les seves resolucions».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris