algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Matas anuncia obres urgents per reparar les destrosses de l'Ebre

El ministre de Medi Ambient, Jaume Matas, va anunciar ahir a la ciutat d'Alfaro (la Rioja) que el pròxim dia onze el seu departament aprovarà un expedient d'obres d'emergència per a totes les zones espanyoles afectades per les riades i inundacions dels últims dies per la revinguda del riu Ebre.

El ministre, al costat del president del Govern de La Rioja, Pedro Sanz Alonso, es va traslladar a Alfaro per conèixer la incidència del desbordament del riu Ebre i es va reunir amb el president de la comunitat de regants de la zona, José Ignacio Bea.

L'expedient d'obres d'emergència, que aprovarà el Ministeri de Medi Ambient, té com a finalitat començar tan prest com sigui possible «la reparació d'aquestes brosses de defensa que s'han vist afectades i no haver d'afrontar-ne una segona avinguda pogués provocar danys majors», va subratllar Matas.

També va dir que, «des del Govern i en col·laboració amb les comunitats autònomes i amb totes les institucions començarem la tramitació d'un reial decret que pugui compensar les pèrdues que s'han ocasionat en infraestructures».

Matas assenyalà, tot això no obstant, que la prioritat és, ara com ara, atendre les persones que s'han vist afectades per la revinguda del riu Ebre a les comunitats afectades fins ara.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris