algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
15°

Dues noves taques de fuel es troben a set milles de la costa asturiana

Un grup de persones escridassà el ministre Mariano Rajoy a Lugo

Dues noves taques de fuel amenacen la costa asturiana. Han estat localitzades a 7 milles de la costa i s'espera mantenir-les controlades abans que arribin a cap platja. Més sort estan tenint a la zona de les Ries Baixes, on el dispositiu de seguiment no ha detectat noves taques d'importància. Però a la zona l'ambient continua tens. Dues noves taques de fuel amenacen la costa asturiana, localitzades ambdues al nord de Tazonas (zona central asturiana) i amb unes dimensions de 100 metres quadrats i una altra formada per una reguera de 50 per 2 metres de petites boles a 7 milles del nord-est de Tazonas.

El Comissionat de Foment per a la catàstrofe dePrestige, Francisco Alonso, assegurà ahir migdia a Fisterra que, en la proximitats de la costa gallega, «no hi ha constància que hi hagi grans taques», encara que va assenyalar que «sí hi ha irisacions entre el litoral i la zona de l'enfonsament» que van ser detectades dies enrere pels helicòpters encarregats de sobrevolar la costa gallega. Respecte a les cinquanta tones de «chapapote» recollides divendres, Francisco Alonso va indicar que la costa d'aquesta zona «és inaccessible per terra» fet pel qual tot el que surt s'ha de recollir per mar des dels primers dies».

A conseqüència dels l'ambient de crispació que es respira, un grup de persones que es trobaven a les portes de la Fundació Caixa Galicia de Lugo es van tirar contra el cotxe del vicepresident primer del Govern, Mariano Rajoy, quan aquest arribà al lloc per presenciar un acte de la candidata del PP a la batlia de Lugo, Manuela López Besteiro.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris