algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

Arenas creu que el Govern sortirà reforçat del desastre del «Prestige»

«El nostre partit està molt acostumat a superar situacions difícils»

El secretari general del PP, Javier Arenas, assegurà ahir estar convençut que el seu partit sortirà «reforçat» de la gestió de la catàstrofe de Prestige, malgrat el fet que l'equip de José Luis Rodríguez Zapatero hagi tractat de tirar-se «a la jugular» del Govern i del partit que el sustenta. «Estam absolutament convençuts que el PP sortirà enfortit després de superar, una vegada més una situació difícil», adduí.

«El nostre partit està molt acostumat a superar situacions difícils, no vull posar l'exemple, perquè no val la comparació en absolut, dels comportaments de tants regidors al País Basc que arrisquen la seva vida per defensar idees i la Constitució, també socialistes», va dir.

Després de reiterar que la catàstrofe de Prestige no era comparable amb altres situacions, va incidir que la democràcia espanyola «està plena de bons exemples». «El nostre partit està acostumat a Aragó a suportar campanyes demagogues permanents per la presentació del Pla Hidrològic Nacional, i avui és la primera força política en intenció de vot, com a Andalusia».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris