algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Detenen els presumptes autors de l'atracament a un furgó a Terrassa

Els atracadors dispararen a dos guardes jurats i els causaren la mort

El Cos Nacional de Policia (CNP) va desarticular la matinada de dissabte una banda de sis criminals entre els quals es troben els tres presumptes autors de l'atracament a un furgó blindat en el centre comercial Parc Vallès de Terrassa (Barcelona) el 9 de desembre passat, i en el qual moriren a tirs dos vigilants jurats. Els autors aconseguiren fugir després dels fets amb un botí de més de 200.000 euros.

Segons informaren fonts de la Prefectura Superior de Policia de Catalunya, les investigacions han permès identificar en primer lloc com un dels presumptes autors dels fets Juan Pedro L.F., un delinqüent en situació de recerca i captura i considerat molt perillós. Devers les 4 de la matinada del mateix dia que es va produir l'atracament, aquest individu rondava pels voltants del centre de lleure acompanyat per altres individus i per una dona jove.

La Policia va determinar que Juan Pedro L.F. era parella sentimental de Soledad R.M., una altra de les detingudes en l'operació. Les informacions que s'anaren obtenint indicaven, en efecte, que els delinqüents que acompanyaven Juan Pedro L.F. en podien ser còmplices habituals.

Un d'aquests individus era José Antonio N.A., les característiques físiques del qual corresponien a les descripcions dels testimonis respecte d'un altre dels presumptes autors. Aquest darrer era casat amb Manuel R.M., dona de l'esmentat Juan Pedro L.F. El CNP va establir un dispositiu de vigilància i de seguiment que va permetre la detenció de dos sospitosos més, Javier L.M., el qual mantenia una relació familiar amb els dos anteriors, i del seu veí, Sergio C.A., un delinqüent considerat perillós.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris