nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

PP i CC aprovaren en solitari la Llei de qualitat educativa

També prosperaren els Pressuposts del 2003

El ple del Congrés dels Diputats va aprovar ahir horabaixa definitivament el projecte de Llei orgànica de qualitat de l'ensenyament, amb les més de 80 concrecions introduïdes en tràmit del Senat. La reforma educativa, a la qual resta sols ja publicar-se al BOE per ser efectiva, va sortir endavant amb els vots del Grup Popular i Coalició Canària.

En defensa del text educatiu, el portaveu popular d'Educació, Juan Carlos Guerra Zunzunegui, va subratllar que aquesta reforma ratifica el programa electoral del PP i va destacar el reforç que fa del sistema d'oportunitats de qualitat per a tots. Va rebutjar també les crítiques socialistes sobre un possible enfrontament de les dues xarxes educatives i destacà la inclusió de millores al Senat.

Tots els grups es mostraren crítics no només amb la Llei "tot i que per CiU s'havien registrat millores des que el text entrà a la Cambra" i avançaren noves mobilitzacions. També ahir foren aprovats els Pressuposts generals per al 2003 i la seva llei d'acompanyament, amb els vots del PP, CC i CiU, tot i que aquesta força s'havia abstingut en bona part del debat d'esmenes presentades al Senat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris