algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

Balears és un dels punts on més ha pujat enguany la benzina

El preu de venda al públic de la benzina sense plom va pujar un 9'6 per cent entre els passats mesos de gener i octubre, mentre que el de la súper va augmentar un 9'8 per cent, segons dades del Ministeri d'Economia. Concretament, on més va créixer el preu de la benzina sense plom va ser a Madrid (11'6%), el País Valencià (10'9%), Múrcia (10'5%), les Illes Balears (10'4%), Andalusia (10'4%) i Catalunya (10'2%).

En una resposta parlamentària sobre l'evolució dels preus dels carburants, el Govern assegura que la pujada mitjana de la benzina sense plom a l'Estat espanyol va estar 1'12 punts percentuals per sobre de la comunitària. D'acord amb aquestes dades, en cap comunitat autònoma ni la gasolina sense plom ni la súper no van créixer menys del 8'5 per cent durant els deu primers mesos de l'any, i en ambdós casos va ser Madrid la que més va apujar els seus preus.

Les comunitats autònomes on menys van augmentar els preus de la benzina sense plom van ser Castella-Lleó (8'8%), Castella-la Manxa (8'7%), Extremadura (8'6%), Cantàbria, Galícia i la Rioja (totes amb el 8'5%).

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris