cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
17°

Breus

• ECONOMIA

Desacceleració del consum El Banc d'Espanya assegura en el seu Butlletí Econòmic de setembre que el consum privat continuà la tònica de desacceleració en el tercer trimestre, ja que la confiança d'empresaris i famílies està molt deteriorada i fa malbé les expectatives per als pròxims mesos. Emperò, des del Govern es manté una actitud d'optimisme. Així, el secretari d'Estat d'Economia, Luis de Guindos, afirmà ahir que l'economia espanyola va créixer a taxes «molt pròximes» al 2 per cent entre juliol i setembre.E.P.

• POLÍTICA INTERIOR

Llei de partits al Parlament català CiU i PP impediren ahir horabaixa que el Parlament de Catalunya expressés el seu rebuig a la Llei de partits, tal com sol·licitava una resolució presentada per ERC al debat de política general. La iniciativa denunciava els «riscos de vulneració de llibertats i la inutilitat de la Llei de partits i el seu desplegament». La proposta només va tenir els vots favorables de republicans i ICV, ja que el PSC es va abstenir.EFE.

• JUSTÍCIA

Cas Funerària Las repercussions del 'cas Funerària' semblen no tenir fi, a l'espera de la resolució judicial. Un dels concellers que dimití per aquest tema, Simón Viñals, forma part de la delegació municipal que ha promocionat Madrid a Dublín i Londres. Mentre que el batle, José María Àlvarez del Manzano, assegurà que no hi havia cap inconvenient en aquesta presència perquè el viatge es programà fa temps, els partits de l'oposició ho qualifiquen com una vergonya.E.P.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris