algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Breus

• LABORAL

Congrés
PP, CiU i Coalició Canària rebutjaren ahir en el ple del Congrés dels Diputats la presa en consideració d'una proposició de llei d'IU "presentada el maig de l'any passat" per a la reducció de la jornada laboral a 35 hores setmanals i la reorganització del temps de treball. IU pretenia la implantació per llei de la setmana laboral de 35 hores sense que això suposi cap pèrdua salarial, tant en l'àmbit privat com en l'Administració de l'Estat.E.P.

• SANITAT

Vaga
El personal que treballa als 37 hospitals integrats a la Xarxa d'Utilització Pública de Catalunya (XHUP) ha convocat vaga per als dies 14, 15, 21 i 22 de novembre per reclamar l'equiparació a les condicions laborals amb la resta del personal sanitari que treballa als centres de l'Institut Català de la Salut (ICS), segons anuncia el secretari d'Acció Sindical de SATSE, Manuel Garrido.E.P.

• PRINCIPAT

Suspesa reunió
La reunió entre el president de la Generalitat, Jordi Pujol, i el lehendakari, Juan José Ibarretxe, prevista per a divendres que ve a Vitòria (Àlava), ha quedat suspesa per motius d'agenda del president català. Pujol manté la seva participació a la reunió Encontres Europa-Amèrica Llatina, que se celebrarà a Biarritz el divendres pel matí.E.P.

• POLÍTICA

Aznar
El president del Govern espanyol, José María Aznar, llançà ahir una crida perquè se senti «la veu» de tot Iberoamèrica al món i expressà el seu compromís en la lluita contra el terrorisme i el crim organitzat i la seva solidaritat amb la coalició internacional, creada després de l'11 de setembre, que està aportant els seus esforços en aquesta lluita.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris