lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Breus

CATALUNYA

• Pujol El president de la Generalitat, Jordi Pujol, llevà ahir importància als possibles efectes que pogués tenir una negativa de CiU a la llei d'universitats que es votarà dimecres al Congrés en les relacions amb el PP a Catalunya i, per tant, en la negociació dels pressuposts de la Generalitat per a l'any que ve. Pujol considerà prioritari una millora del projecte de llei del Govern i assegurà que el que «preocupa» és «saber si ens convé o no salvar una sèrie de millores que havíem introduït en la llei».E.P.

ECONOMIA

• Pressuposts El ministre d'Afers Estrangers, Josep Piqué, assegurà ahir a Valladolid que seria un greu error caure en oportunismes o pensar en la complicada situació mundial «per tornar al malbaratament que va caracteritzar els pressupostos anteriors a l'any 1996», ja que, segons ell, l'experiència diu que el que s'ha de fer ara és «continuar amb el que s'està fent». Piqué assegurà que, davant les crítiques de l'oposició, que afirma que les previsions del Govern no es corresponen amb la realitat.E.P.

AFERS EXTERIORS

• Segrestats El ministre d'Afers Estrangers, Josep Piqué, assegurà ahir a Valladolid que fan el que poden perquè els dos empresaris espanyols segrestats a Geòrgia, José Antonio Tremiño i Francisco Rodríguez, siguin alliberats com més aviat millor i afegí que no tenen queixes pel que s'ha fet fins ara. Piqué, que es trobava a Valladolid per participar en una convenció regional sobre «Els pressuposts de l'euro», manifestà que comprèn l'angoixa i la preocupació de les dues famílies perquè es tracta «de delinqüents sense escrúpols» i subratllà que tenen la seguretat que fan el que poden perquè els dos empresaris siguin alliberats.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris