algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

El Banc d'Espanya assegura que l'HSBC diu que els comptes no tenen relació amb Gescartera

El governador del Banc d'Espanya, Jaime Caruana, va dir ahir que els 138 comptes de l'HSBC a l'Estat espanyol tenen un titular identificat, el Hong Kong and Shanghai Bank Republic Swiss, i afegí que l'HSBC assegurà al Banc d'Espanya que aquests comptes no tenen «cap relació» amb Gescartera.

Jaime Caruana subratllà que «tots els comptes» que hi ha en la sucursal a Madrid del grup HSBC «tenen un titular identificat, que és un banc no resident, radicat a Suïssa, del mateix grup HSBC, i aquest banc és el Hong Kong and Shanghai Bank Republic Swiss». «Totes tenen el seu titular perfectament identificat», recalcà Caruana, qui afegí que «els serveis centrals de l'HSBC ens han indicat que no existeix cap relació» entre els 138 comptes i Gescartera.

Caruana destacà que «en el sistema financer internacional, i per tant en tots els països, és normal i habitual que la banca estrangera tengui oberts comptes amb d'altres països». «Aquests comptes dependran de l'activitat que desenvolupin. Per exemple, en banca privada i banca de custòdia és habitual desenvolupar aquesta activitat amb ús de comptes tant per compte propi com per tercers», explicà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris