muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Breus

• POLÍTICA

Setién El bisbe emèrit de Sant Sebastià, José María Setién, afirmà ahir que la identitat nacional «és fruit de les llibertats exercides en la societat i per la societat i no resultat de la imposició estatal». Destacà l'emergència dels nacionalismes com a «resistència vital i instintiva per reaccionar contra la acció deshumanitzadora, destructora de les arrels més profundes de la mateixa identitat».E.P.

• SANITAT

Anisos El Ministeri de Sanitat i Consum ha retirat cautelarment del mercat l'anomenat anís estavellat "una espècie vegetal a la venda en herbolaris, farmàcies i botigues d'alimentació i d'ús comú perquè els nadons expulsin els gasos després dels àpats", després que s'ha detectat una vintena de casos d'efectes adversos greus en lactants.E.P.

• JUSTÍCIA

Pepe Rei El fiscal Enrique Molina demanà ahir a l'Audiència Nacional que confirmi el processament de l'exdirector de la revista Ardi Beltza Pepe Rei per pertinença a banda armada, ja que considera que, encara que no marcàs objectius a ETA, sí que facilità informació als seus comandos.E.P.

Judicis ràpids El Govern ha aprovat un Reial Decret que dóna cobertura econòmica i organitzativa als judicis ràpids en les zones d'afluència estival. Es tracta d'un mecanisme d'agilització del servei públic de la Justícia.E.P.

• TRIBUNALS

Antena 3-Ser El ministre portaveu del Govern, Pío Cabanillas, assenyalà ahir que l'Executiu procedirà a executar la sentència del Tribunal Suprem contra la concentració de les emissores de ràdio Antena 3 i la Ser, setze mesos després que es conegués. E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris