nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Montoro defensa «els seus darrers comptes», diu el PSOE

El ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, aconseguí ahir tirar endavant momentàniament els Pressuposts Generals de l'Estat del 2002 amb els vots del PP, CiU i CC, ja que es rebutjaren les esmenes a la totalitat dels altres partits. El portaveu d'Economia del PSOE, Jordi Sevilla, va subratllar ahir en el Congrés l'«immens engany comptable i pressupostari» que suposa el manteniment del «dèficit zero» en els Pressuposts Generals de l'Estat, i assegurà que el dèficit real és de l'1 per cent del PIB.

Ara bé, la polèmica fou servida quan Jordi Sevilla opinà que la intervenció de Montoro per defensar els projectes de Llei de pressuposts i d'acompanyament «ha sonat a acomiadament, a balanç, a avorrit testament polític» i augurà que aquest serà el seu darrer debat de pressuposts com a ministre d'Hisenda. Aquestes afirmacions feien referència al cas Gescartera que el PSOE espera que acabarà amb la dimissió del ministre.

Assegurà que l'any que ve «tornaré a dur els pressuposts» a la Cambra i confià que al secretari general del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, «li hagi passat la incapacitat de defensar les alternatives» del seu grup. Per la seva banda, Izquierda Unida va afirmar que els Pressuposts 2002 són l'antípode de les necessitats de la societat actual.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris