algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

Pujol agraeix a Maragall la moció i diu que «Mas n'ha sortit reforçat»

El president de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, va assegurar ahir que el passat debat de la moció de censura del PSC contra el seu govern ha ajudat a consolidar la figura del «conseller en cap», Artur Mas, i la consistència del projecte de futur de la coalició.

En les seves primeres declaracions extenses després de superar la moció de censura presentada per Pasqual Maragall (divendres ja va fer un comentari), Pujol va assegurar que Mas va sortir «reforçat» com a futur líder de la coalició i va destacar «la bona defensa» que va fer del Govern català en el seu enfrontament amb Maragall.

Pujol, va agrair a Maragall que presentàs la moció «perquè ha ajudat a consolidar la nostra proposta política, fins i tot el nostre projecte de país i fins i tot un equip de gent que l'està duent a terme i d'una manera especial la figura de Mas».

Pujol es va defensar a més de les crítiques del PSC a la seva renúncia a intervenir en el debat de la moció per rebatre els arguments de Maragall, responsabilitat que delegà, en especial, a Artur Mas. Segons el president català, «els que diuen que no tenc res a dir s'equivoquen perquè jo em vaig adaptar al reglament, segons el qual, la defensa del president i del Govern pot realitzar-la un membre del Consell Executiu».

Per la seva part, el líder del PSC, Pasqual Maragall, va insistir ahir a afirmar que Jordi «Pujol hauria de deixar-lo». Segons Maragall, «si no és capaç de respondre a una moció de censura que se li fa per molt constructiva que sigui, perquè és constructiva, hauria de deixar-ho, és clar».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris