algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Neguen el vincle de Filesa i Gescartera i el PP demana a González

Asesores 2000, empresa a la qual es relaciona amb Gescartera, afirmà ahir que ni la firma ni cap dels seus integrants no han tingut cap tipus de relació ni directa ni indirecta amb el cas Filesa. Així, la companyia sortia al pas, a través d'un comunicat sense logo de cap tipus en l'encapçalament, de les declaracions fetes pel portaveu del PP, Vicente Martínez Pujalte, que assegurà disposar d'informació que demostra l'existència d'una connexió entre Filesa i Gescartera a través d'Asesores 2000.

En concret, Martínez Pujalte indicà que el secretari del consell d'Asesores 2000, Ricardo Pérez Solero, fou liquidador d'El Viso Publicidad i mantingué tractes amb altres directius de Viajes Ceres, empreses que figuraven en el perímetre del grup Filesa, de les quals el PSOE rebé finançament irregular a final dels vuitanta.

Per la seva banda, el portaveu del PP, Rafael Hernando, digué que l'expresident Felipe González «hauria d'explicar a tots els espanyols fins on arribava el cas Filesa, els contactes de la societat amb Gescartera, i com s'usaren els fons reservats que entraren a la Moncloa».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris