muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín:
13°

Rato nega el vincle dels negocis familiars amb Banesto i Gescartera

El vicepresident segon del Govern i ministre d'Economia, Rodrigo Rato, afirmà ahir que la compra el 1999 per part de Banesto de tres empreses de la seva família «no tenen cap relació amb Gescartera». Rato assenyalà que la informació publicada ahir pel diari El País és una notícia del 1999, feta pública aleshores i que per tant «no és massa notícia independentment que cadascú publica el que li sembla convenient». «Desfer-se d'aquestes participacions fou una decisió empresarial», explicà.

«No li veig cap relació amb Gescartera, ningú no ho ha relacionat ni crec que ningú ho pugui fer», digué el ministre d'Economia quan li ho varen demanar pels periodistes. «Pel que fa a les meves activitats mercantils, fa aproximadament deu anys que no tenc cap responsabilitat de gestió i com accionista conec les decisions que prenen els gestors», reconegué.

Rato té el 33% de Muinmo, una empresa que es beneficià d'un crèdit de 525 milions del banc HSBC, principal entitat col·laboradora de Gescartera. A més, Muinmo fou contractada per l'Administració balear.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris