muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
11°

Breus

• EUSKAL HERRIA

Caps d'ETA poden ser extradits ja Els caps etarres Iñaki d'Errenteria, Kantauri i Txapote, acusats de més d'un centenar d'atemptats i empresonats a França per distintes causes, podrien ser traslladats a Espanya ja per ser jutjats gràcies a l'acord hispanofrancès de lluita antiterrorista subscrit a Perpinyà dijous. El ministre de Justícia, Àngel Acebes, assegurà ahir que amb aquest acord, els etarres que ja compleixen condemna per delictes greus comesos a França podran ser traslladats «immediatament» a Espanya. EFE.

El Govern diu «malnat» al cap d'EA El delegat del Govern a Euskadi, Enrique Villar, qualificà ahir de «malnat» els que «no tarden a aparèixer davant l'opinió pública per intentar desvirtuar les fites aconseguides dels Cosos i Forces de Seguretat de l'Estat, i sembrar amb mentides i injúries unes detencions impecables». Villar es referí així a les acusacions a les FSE de «vulnerar els drets humans» de pressumptes col·laboradors d'ETA vessades pel dirigent d'EA, Rafael Larreina, el passat 17 de setembre.EFE.

• SANITAT

Estabilitat per als interins de l'Insalud El Consell de Ministres aprovà ahir un Projecte de Llei que estableix un procés extraordinari de consolidació i provisió de places de personal estatutari en l'Insalud, amb el qual el Govern vol resoldre un problema «històric» que afecta unes 37.000 persones. El projecte fa possible que el personal temporal que presta el seu servei en l'Insalud pugui consolidar una relació estatutària amb caràcter fix.EFE.

• ECONOMIA

«Ok» a la venda d'Aerolíneas a Marsans El govern autoritzà ahir la venda d'Aerolíneas Argentinas i la seva filial austral, al grup balear-argentí Air Comet (participat pel grup Marsans), informà el ministre portaveu del govern, Pío Cabanillas. L'acord «faculta la SEPI», accionista majoritari d'Aerolíneas, «per alienar» el 92'2% de la companyia, a través de la societat Interinvest. AFP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris