lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Breus

• TERRORISME

Llibertat per tres anarquistes El jutge de l'Audiència Nacional Guillermo Ruiz Polanco deixà ahir en llibertat sota fiança de 100.000 pessetes els tres presumptes membres d'una cèl·lula anarquista que ingressaren en presó dissabte, en considerar que no hi ha indicis suficients per atribuir-los la col·locació d'artefactes explosius a Madrid.E.P.

• MEDI AMBIENT

Pel Pilar, tots contra el pla Hidrològic El Govern d'Aragó va convidar ahir els ciutadans perquè exhibeixin durant els dies festius d'El Pilar en els seus balcons i finestres la bandera d'Aragó i la bufanda amb el lema «Transvassament No», en referència al pla Hidrològic del ministre Jaume Matas. E.P.

• TRIBUNALS

Sala no tornarà a la presó pel cas Filesa L'exsenador socialista Josep Maria Sala no haurà de tornar a presó pel «cas Filesa», després que la Sala Segona del Tribunal Suprem (TS) li hagi concedit la remissió condicional de la seva condemna. Aquesta decisió es produeix després que el Tribunal Constitucional rebaixàs el juny de 3 a 2 anys de presó la pena imposada a l'exparlamentari per participar en el finançament irregular del PSOE.E.P.

• POLÍTICA

Polèmica manifestació feixista el 12-0 El portaveu d'ERC, Joan Ridao, va criticar ahir la «tolerància» de la delegada del Govern, Julia García-Valdecasas, en autoritzar «la concentració de grups feixistes a Barcelona amb motiu del Dia de la Hispanitat».E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris