algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Breus

• CATALUNYA NORD

Cimera francoespanyola La cimera francoespanyola que avui reunirà els dirigents d'ambdós estats a la capital catalana de Perpinyà tindrà un fort dispositiu de seguretat en el qual participaran 1.500 agents de la Policia i la Gendarmeria, segons informaren les autoritats locals. A la cimera es tractarà de la cooperació en la lluita contra ETA i de l'AVE que unirà Figueres amb Perpinyà, entre altres temes.E.P.

• UNIÓ EUROPEA

La Comissió prohibeix fusió La Comissió Europea prohibí ahir la fusió entre els grups francesos Schneider i Legrand, segons el comissari europeu de Competència, Mario Monti. L'entitat fusionada «hauria estat el major productor mundial de productes elèctrics de baixa tensió i hauria aconseguit en el seu mercat una posició que podria haver tancat l'accés» als competidors, explicà el comissari.E.P.

Brussel·les multa DaimlerChrysler La Comissió Europea multà ahir damb 11.950 milions de pessetes la companyia germanonord-americana DaimlerChrysler per tres infraccions a les normes comunitàries de competència en el sector de distribució d'automòbils. Segons la Comissió és la quarta multa a un fabricant d'automòbils per aquest motiu.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris