algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

Breus

• LABORAL

La negociació col·lectiva «és oberta» El ministre de Treball i Afers Socials, Juan Carlos Aparicio, digué ahir que el procés de diàleg per la reforma de la negociació col·lectiva «continua obert». El ministre opinà que l'esborrany d'avantprojecte de llei de negociació col·lectiva proposat pel Govern als agents socials mostra una «posició clara» i millora el sistema actual, ja que l'acosta tant als empresaris com als treballadors i «no prohibeix marcs» de negociació, digué.EFE.

El Govern preveu més ocupació El Govern manté la previsió per al pròxim exercici de crear uns 277.000 llocs de feina nets i incrementar en 400.000 persones el nombre d'afiliats a la Seguretat Social, tot i la desacceleració de l'economia i de la feina que es registra des de mitjan 2000. Així ho va posar de manifest ahir el ministre de Treball i Assumptes Socials, Juan Carlos Aparicio, durant la presentació dels Pressuposts del seu departament per al 2002, l'objectiu principal del qual és, segons les seves paraules, «consolidar l'Estat del benestar».

• TRIBUNALS

Garzón ja pot jutjat el militar Scilingo El jutge de l'Audiència Nacional Baltasar Garzón ha conclòs el sumari que instrueix pels crims comesos durant la dictadura militar argentina (1976-1983) pel que fa a l'exmilitar Adolfo Scilingo per poder-lo jutjar pels delictes de genocidi i terrorisme que se li imputen, en el que serà el primer judici que es faci per delictes d'aquestes característiques a l'Audiència espanyola. En una interlocutòria feta pública ahir, Garzón explica que en aquest sumari estan processades un total de 121 persones de les quals només Scilingo es troba a disposició de les autoritats espanyoles.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris