algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Investiguen si el suïcidi del funcionari judicial té relació amb Jesús Gil

La Subdelegació del Govern a Màlaga sol·licità ahir un informe sobre la mort de l'agent judicial que se suicidà durant el registre policíac de ca seva després de ser detingut com a sospitós del robatori de sumaris en els jutjats de Marbella relacionats amb Jesús Gil. El subdelegat del Govern, Carlos Rubio, no descartà que es produeixin noves detencions en relació amb el cas, ja que les investigacions continuen obertes i hi pot haver noves actuacions després del registre de la casa de Francisco Calero, que continuà ahir i d'on la Policia retirà aparells informàtics.

De les primeres investigacions es dedueix que no hi ha responsabilitats dels policies que custodiaven Francisco Calero, que es llançà des de la terrassa de ca seva, encara que s'elaborarà un informe reservat, segons Rubio. El subdelegat explicà que en el moment en què el funcionari es fugà es trobaven a l'habitatge familiar la seva dona, tres policies i una secretària judicial per donar fe del registre domiciliari. L'agent judicial no es trobava esposat a causaa de la completa col·laboració que estava prestant i per evitar «la crispació de la família», digué Rubio.

No obstant això, l'agent judicial «aprofitant un moment en què els policies estaven inspeccionant unes coses, sortí corrent per les escales en direcció a la terrassa i es llançà al buit», relatà el subdelegat. Per la seva part, dirigents dels principals partits polítics reclamaren la dimissió de Jesús Gil. Cal recordar que Gil dimecres ja va dir que coneixia el funcionari i que era «bona i gran persona». De fet, el batle de Marbella assegurà que sempre l'havia atès meravellosament.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris