algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Breus

• EDUCACIÓ

Unes 800 esmenes a llei d'Universitats Els grups parlamentaris del Congrés han presentat unes 800 esmenes parcials contra el projecte de Llei d'Universitats, orientades en la seva majoria a reforçar l'autonomia universitària i a defensar les competències de les Comunitats Autònomes. Suprimir l'obligació que els rectors i els claustres cessin després de l'entrada en vigor de la nova Llei, i potenciar la presència amb veu i vot dels representants de la Junta de Govern en els Consells Socials, són algunes de les propostes. EFE.

• GALÍCIA

Comença la campanya electoral Ahir a mitjanit començà la campanya electoral gallega, després d'una llarguíssima precampanya, que s'inicià amb la moció de censura que presentà el BNG contra el president de la Xunta, Manuel Fraga. L'objectiu de tots els candidats és el vot del milió de ciutadans gallecs indecisos. El propi Fraga i Emilio Pérez Touriño comptaran aquests dies amb el suport dels màxims dirigents dels seus partits. José María Aznar, José Luis Rodríguez Zapatero i els presidents autonòmics socialistes es deixaran veure en la campanya.E.P.

• EUSKADI

Amenaces a un regidor El vicesecretari general del PP del País Basc, Antonio Basagoiti, acusà ahir el regidor de Batasuna en l'Ajuntament de Bilbao Dabi Alonso d'«apuntar i assenyalar» l'edil del PP a Ondarroa, Fermín López, per facilitar la seva direcció al diari Gara i a la revista Kale Gorria, succesora d'Aldi Beltza, de Pepe Rei. EFE.

Demanen extradició a França La Fiscalia de l'Audiència Nacional ha demanat l'extradició de la presumpta membre de l'«aparell logístic» d'ETA Dolores López Resina, per nou causes, entre les quals figuren els segrests dels empresaris José María Aldaya i Cosme Delclaux, i la d'Oihane Errazquin, per altres dues causes, una l'assassinat del funcionari de Presons Francisco Javier Gómez Elósegui, informaren ahir fonts júrídiques. EP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris