nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
19°

Breus

• POLÍTICA

Reunió Aznar-Llamazares El president del Govern central, José María Aznar, es comprometé ahir davant el coordinador general d'Izquierda Unida, Gaspar Llamazares, que Javier Arenas, secretari general del PP, es converteixi en l'enllaç entre aquesta organització i els diferents Ministeris. Així, es farà efectiu el compromís de restablir relacions institucionals amb IU que el cap de l'Executiu adquirí amb Llamazares en la seva primera trobada.E.P.

Compareixença per la condecoració El grup parlamentari del PNB i la diputada d'Eusko Alkartasuna, Begoña Lasagabaster, demanaran la compareixença en el Congrés del ministre d'Interior, Jaime Mayor Oreja, perquè expliqui la concessió d'una condecoració a l'excap de la Brigada Políticosocial de Sant Sebastià Melitón Manzanas.E.P.

• ECONOMIA

Preus de la benzina el desembre Els preus de les gasolines i del gasoil d'automoció van experimentar al desembre una important retallada, que va ser menor a l'Estat espanyol que en la mitjana de països europeus, segons les dades presentades ahir per la directora general de Política Energètica i Mines, Carmen Becerril. El preu després d'imposts de la benzina sense plom de 95 octans, la de més consum, es va reduir a Europa sis pessetes, davant les 3'64 pessetes a l'Estat.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris