algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Duran no aclareix el seu futur al Govern català

El líder d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida no ha decidit si abandonarà o no el Govern català, encara que afirmà que en el Consell Nacional d'ahir hi ha hagut més veus reclamant-li una major dedicació al partit que demanant-li que continuï en un executiu l'equilibri del qual ell considera «trencat».

Duran i Lleida demanà al Consell Nacional del seu partit que li deixi un «marge de llibertat» per decidir si continua de conseller de Governació després de l'ascens del convergent Artur Mas a la prefectura del Govern de Jordi Pujol, fet que interpreta com la ruptura de l'equilibri de poders amb CDC en el Govern català.

El Consell Nacional d'Unió, presidit a partit d'ahir per la fins ara secretària general Núria de Gispert, aprovà amb el 99'5% dels seus vots autoritzar la direcció del partit a negociar amb CDC en els propers dos mesos la refundació de CiU en els termes aprovats aquesta setmana pel comitè de govern.

Duran va dir que si deixa o no la Conselleria de Governació és una qüestió personal sobre la qual «no tenc cap decisió presa», encara que subratllà que ell entrà en el Govern en unes condicions d'igualtat amb Artur Mas que ara ja no existeixen. Reconegué que en el Consell Nacional hi ha hagut intervencions, entre elles la del portaveu d'Unió, Jordi Casas, demanant-li que continuï en l'Executiu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris