algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
21°

Breus

• DEFENSA

Trillo El ministre de Defensa, Federico Trillo, subratllà que en les anàlisis realitzades fins ara «no s'ha detectat cap dada sospitosa de poder afectar la salut dels soldats espanyols ni ara ni després». Trillo assegurà que el seu departament «no oculta res sobre l'urani empobrit» i que «afrontarà la seva responsabilitat allà on se li demani». Trillo explica, en una entrevista concedida al diari ABC, que fins ara s'han realitzat unes 3.000 anàlisis entre soldats espanyols que han estat o encara són a la zona.E.P.

• POLÍTICA

Senyor educat El vicepresident primer del Govern, Mariano Rajoy, assegurà que el secretari general del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero, l'únic que ha demostrat fins ara és que és un «senyor educat, cosa que és un bon valor», però no ha acreditat encara la seva capacitat de lideratge. Rajoy afirma, en El País, que l'oposició del PSOE «no és constructiva i no dóna alternativa a res».E.P.

• CRÒNICA NEGRA

Enfonsament El Centre de Salvament Marítim portuguès ha suspès les feines de recerca dels mariners del pesquer gallec que va naufragar dijous passat en aigües portugueses, ja que consideren impossible trobar, a hores d'ara, els mariners desapareguts, segons informà la Força Aèria del Comandament Naval de Lisboa. E.P.

• ECONOMIA

La Caixa La Caixa formalitzarà dijous que ve dia 18 la seva entrada en el capital del Banc Sabadell, del qual passarà a posseir-ne un 15 per cent de les accions, segons confirmaren fonts del Banc Sabadell. L'entrada de La Caixa en el Banc de Sabadell fa part dels acords estratègics realitzats pel banc de cara a la seva sortida en borsa.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris