nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Breus

• CRÒNICA NEGRA

Intoxicació María Parejo, la mare dels nins de la Zarza (Badajoz) que moriren suposadament per una intoxicació de fosfur d'alumini, continua ingressada en estat greu a l'UCI de l'Hospital de Mèrida, encara que la seva evolució és favorable. La seva cunyada, María Andújar, i els dos fills d'aquesta, continuen ingressats en planta, clínicament estabilitzats i en observació, segons la nota de la direcció hospitalària.EFE.

• POLÍTICA

Humiliació El diputat socialista i secretari general adjunt del grup parlamentari socialista al Congrés, Salvador de la Encina, manifestà que «ens fa pena que el Govern d'Espanya es deixi humiliar pel Govern del Regne Unit de la manera que ho està fent», i assenyalà que l'Executiu central hauria d'exercir «immediatament una protesta oficial, via política i via diplomàtica».

Més dimissions El Govern de la Ciutat Autònoma de Ceuta es va veure ahir reduït a nou diputats amb la dimissió del conseller de Salut Pública, Justo Ostalé, que s'uneix a tres de precedents d'altres tants membres del GIL que s'han passat a les files del grup mixt per deixar el Govern en minoria. El president de la ciutat, Antonio Sampietro (GIL), anuncià que no pensa presentar la seva dimissió, argumentant que les dimissions responien a una «trama perfectament organitzada».EFE.

Contractacions La Caixa contractarà enguany uns 1.400 nous treballadors dins del seu pla d'expansió, que inclou l'obertura d'unes 300 noves oficines en el conjunt d'Espanya, segons informà el sindicat CCOO. Els nous treballadors també cobriran les baixes per prejubilacions que es produeixen a l'entitat entre els 57 i els 60 anys. E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris