cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

Breus

• TELEFONIA

Contra el preu de lloguer del bucle local Telefònica considera que el preu de lloguer del bucle local d'abonat, fixat ahir pel Govern espanyol en 2.163 pessetes cada mes, «s'allunya molt excessivament» de la seva oferta, establerta en 2.646 pessetes, i adverteix que, amb aquests preus, «la rendibilitat de les inversions pot estar en entredit». Fonts de l'operadora destacaren que la seva proposta de lloguer del bucle local responia a un estudi «molt seriós» dels costs i que la decisió de la Comissió Delegada del Govern per a Assumptes Econòmics suposa «un esforç important» per a l'empresa.E.P.

• CRÒNICA NEGRA

L'assassina de Rocío continua en presó La Secció Tercera de l'Audiència de Màlaga ha desestimat el recurs d'apel·lació presentat per l'advocat defensor d'M.D.V.M., la presumpta assassina de la jove de Mijas Rocío Wanninkhof, per la qual cosa continuarà internada a la presó d'Alhaurín de la Torre, informaren fonts judicials. L'advocat d'M.D.V.M., reclosa des del 9 de setembre passat, Pedro Apalategui, demanà la llibertat del seu client ja que entén que existeix una «mancança total de proves» i que no es pot fer un judici amb garanties.E.P.

• POLÍTICA

Informació d'imposts a grans superfícies El portaveu del Govern de la Generalitat, Artur Mas, defensà ahir la decisió del Consell Executiu d'«apostar pel comerç urbà» enfront de les grans superfícies i assegurà que el Govern Pujol ha rebut els darrers dies «una allau» de peticions d'informació per part de comunitats autònomes de tot Espanya per conèixer la llei catalana que ha creat un impost per a les grans superfícies. Algunes podrien considerar elaborar altres lleis semblants.E.P.

• TRIBUNALS

Crítiques de Garzón a Fungairiño El jutge Baltasar Garzón demanà per què el fiscal en cap de l'Audiència Nacional, Eduardo Fungairiño, ha sol·licitat diferent tractament per al magnat rus de la comunicació Vladimir Gusinski, oposant-se a la seva llibertat vigilada, quan en casos «de tanta gravetat com el de Pinochet» en demanà la llibertat. Garzón formula aquesta pregunta en un acte en el qual no admet a tràmit el recurs del fiscal contra el que dictà el passat dia 22, en el qual deixà en llibertat vigilada sota fiança de mil milions de pessetes Vladimir Gusinski.E.P.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris