muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

Breus

• LABORAL

Funcionaris La Federació de Serveis Públics d'UGT (FSP-UGT) va qualificar de «presa de pèl» i «insultants» per als treballadors públics les declaracions del ministre d'Administracions Públiques, Jesús Posada, en les quals afirmava que els funcionaris no han perdut poder adquisitiu. Va afegir que, malgrat l'aprovació dels Pressuposts Generals, les mobilitzacions dels funcionaris es mantindran. EP.

• AGRICULTURA

Cas Lli L'eurodiputada del PSOE Rosa Díez sol·licitarà la compareixença de Loyola de Palacio perquè ofereixi als eurodiputats les explicacions oportunes després de les conclusions a què va arribar la Fiscalia Anticorrupció, en l'informe de la qual es confirma l'existència d'«un frau generalitzat en les ajudes europees per al lli». A més, la presidenta socialista espanyola al Parlament Europeu va demanar la reobertura de la Comissió d'Investigació sobre les subvencions al lli. EP.

• POLÍTICA

Franquisme El grup parlamentari del PNB va presentar una proposició no de llei en el Congrés dels Diputats, a la qual va tenir accés, i en la qual proposa que la Cambra Baixa faci pública una «condemna expressa» del franquisme i insti a la retirada de tots els símbols en edificis o carrers que facin referència a la dictadura. EP.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris